NISSAN IR IZSLĀPIS PĒC JAUNIEM PASAULES REKORDIEM / SIA NORDE / НОВОСТИ

NISSAN IR IZSLĀPIS PĒC JAUNIEM PASAULES REKORDIEM

2013. gada decembrī Nissan, izmantojot 12 jaunās Nissan Note, ieguva Ginesa Pasaules rekordu - „Visvairāk viena vīra vilktie automobiļi". Arī šogad Nissan piedalījās jauna rekorda tapšanā - „vislielākais skaits uzlīmju uz viena automobiļa", un būt par šī rekorda dalībnieku bija gods pilnīgi jaunajam Nissan X-Trail.

 

Vienas nedēļas nogales laikā (no 27.-28. septembrim) Ginesa Pasaules rekorda ietvaros pilnīgi jaunā Nissan X-Trail virsbūvi izdevās aplīmēt ar 14 637 dažāda dizaina un satura uzlīmēm. Akcija norisinājās Lietuvas galvaspilsētas Viļņas lielākajā tirdzniecības centrā. Lai sasniegtu nepieciešamo rezultātu, uzlīmes līmēja 10 cilvēku komanda 2 dienas pa 12 stundām.

 

"Smagais darbs atmaksājās brīdī, kad Ginesa Pasaules rekordu aģentūra apstiprināja rekordu," saka rekorda idejas autors, 18 gadus vecais Rokas Neverdauskas. "Savstarpējā apmācību projektu laikā, kas ir orientēts uz vadības prasmju attīstīšanu jauniešu vidū, mēs nonācām pie idejas, ka sasniegt rekordu ir pavisam reāli. Projekts ietvēra ne tikai rekorda īstenošanu - mums nācās pielietot visas savas prasmes un zināšanas, lai atrastu piemērotu vietu, automobili, bija jāsazinās ar Ginesa Pasaules rekorda atbildīgajām institūcijām un, protams, bija jāspēj tikt galā ar visu projektu. Mēs esat ļoti pateicīgi Nissan par piekrišanu sniegt savu ieguldījumu un par palīdzību īstenot mūsu vīziju."

 

Ginesa Pasaules rekordi ir iedvesmojuši, uzdrošinājuši un izklaidējuši pasauli jau kopš 1955. gada. Tie iedvesmo pavisam parastus cilvēkus darīt pavisam neparastas lietas. "Mūsu biznesa vīzija ir būt par visa veida rekordu galveno vispasaules organizāciju," saka Ginesa Pasaules rekordu rīkotājdirektors Alisters Ričards (Alistair Richards). "Mūsu misija ir atklāt, izmērīt, lai pārbaudītu un pārliecinātos par cilvēku visaugstākajām izpausmēm pasaulē, un šādi rīkojoties, turpināt iedvesmot parastus cilvēkus darīt neparastas lietas."

 

Kas Nissan kopīgs ar Ginesa Pasaules rekordu filozofiju? Inovācijas un aizrautība ir Nissan sirdslieta. Mēs esam pārliecināti, ka jebkurai mūsu rīcībai ir jāspēj vairot aizrautību ikvienā. Mēs izmantojam netradicionālas metodes, lai radītu atjautīgas priekšrocības mūsu klientiem, un vienmēr cenšamies pārsteigt un uzmundrināt tik daudz cilvēku, cik vien iespējams.

Ar Nissan Qashqai laišanu klajā mēs pirmie radījām krosoveru segmentu, un ar Nissan Juke - piešķīrām aizrautību mazo automobiļu segmentam. Mēs esam par inovatīvām idejām, kas nākotnes tehnoloģijas rada pieejamas jau šodien. Esam laiduši klajā Nissan LEAF - pirmo plaša patēriņa tirgum pieejamo 100% elektrisko automobili, kas jau ir ieguvis daudz starptautisku godalgu. Kad mēs domājam par automobiļu veiktspēju, mēs skaidri redzam iespēju sasniegt vēl plašāku auditoriju un izaicināt jebkurus pieņēmumus, padarot veiktspēju pieejamu ikvienam. Tieši tāpēc, izaicinot superautomobili Nissan GT-R, mēs radījām Nissan ZEOD RC, kas atstāja savas „pēdas" Lemānas 24 h sacīkšu vēsturē, pieveicot pirmo, pilnīgi elektrisko sacīkšu apli. Revolucionāra pieeja izturības sacīkstēs, kas pilnībā pārveidoja līdzšinējos motosporta standartus.