NISSAN RADA PASAULĒ LIELĀKO ZORBA BUMBU... AR AUTOMOBILI TĀS IEKŠPUSĒ / SIA NORDE / НОВОСТИ

NISSAN RADA PASAULĒ LIELĀKO ZORBA BUMBU... AR AUTOMOBILI TĀS IEKŠPUSĒ

  • Nissan Note „CarZorb" iekšienē ilustrē automobiļa „drošības vairoga" tehnoloģijas.
  • Divstāvu mājas augstuma izmērā izveidotā zorba bumba populārajai izklaidei piešķir jaunu „odziņu".
  • Milzīgais „aizsargburbulis" simbolizē, kā tehnoloģijas nodrošina automobiļa drošību.

Nissan ir radījis pasaulē lielāko zorba bumbu, kuras iekšienē, droši pasargāta, atrodas pilna izmēra Nissan Note.

 

Gigantiskā, piepūšamā bumba, kuras diametrs ir seši metri, bet apkārtmērs - vairāk nekā 18 metri, tika radīta, lai prezentētu populārā, mazā ģimenes automobiļa - Nissan Note „drošības vairoga" tehnoloģijas.

 

Par „CarZorb" iesauktā fantastiskā konstrukcija tika veiksmīgi noripināta no stāva kalna, par ko liecina publicētais video.

 

Lai noskatītos video, spiediet šeit!

 

Zorbings radās Jaunzēlandē, un ar tā palīdzību asu izjūtu meklētāji var ripināties lejup no kalna bumbā, kas izgatavota no izturīgas, piepūšamas plastmasas. Zorba bumba parasti tiek izgatavota no diviem piepūšamiem slāņiem, kas iekšā esošo cilvēku pasargā no ārējām briesmām.

 

Lai prezentētu „drošības vairoga" tehnoloģijas, Nissan populāro izklaides veidu ved soli tālāk, izveidojot īpašu zorba bumbu, kas spēj sevī ietilpināt Nissan Note. „CarZorb" tika testēts slepenā militāro apmācību zonā Lielbritānijā.

 

Nissan „CarZorb", kura konstruēšana prasīja vairāk nekā divus mēnešus un kas sver vairāk nekā tonnu, dizains tika veidots, lai tas vizuāli attēlotu Nissan „drošības vairoga" tehnoloģijas - autovadītāja drošības palīgsistēmu komplektu, kas brīdina par potenciālu apdraudējumu.

 

Triks tiks demonstrēts, jaunajai Nissan Note atzīmējot pirmo gadadienu uz Eiropas ceļiem.

 

Nissan Note ir aprīkota ar inovatīvām tehnoloģijām, kuru mērķis ir autovadīšanu padarīt drošāku. Nissan „drošības vairoga" tehnoloģijās ietilpst brīdinājums par izbraukšanu no savas braukšanas joslas, „aklās" zonas brīdinājuma sistēma un kustīgu objektu noteikšanas sistēma. Šo unikālo drošības sistēmu darbību nodrošina 360° apkārtskata monitora tehnoloģijas, kas izmanto unikālu, pašattīrošu atpakaļskata kameru - inovāciju, kas šajā segmentā ir absolūti revolucionāra.

 

Bastjēns Šups (Bastien Schupp), Vice President Strategy & Marketing, komentē: „Nissan Note ir rūpīgi konstruēta, lai nodrošinātu autovadītājiem pilnu tehnoloģiju klāstu, kas ap Jums un Jūsu automobili rada tādu kā aizsargburbuli. Mūsu „drošības vairoga" tehnoloģijām nav konkurentu citu mazo ģimenes automobiļu vidū.

 

Pilna izmēra „CarZorb" radīšana, lai ilustrētu Nissan Note drošības tehnoloģijas, ir aizraujošs un atmiņā paliekošs veids, kā atgādināt cilvēkiem par priekšrocībām, ko nodrošina Nissan „drošības vairoga" tehnoloģijas."

Augstākā līmeņa tehnoloģiju un moderna dizaina piedāvāšana plašākam patērētāju lokam ir Nissan Note pievilcības stūrakmens, un inovatīva domāšana ir izmantota visos tās radīšanas un konstruēšanas aspektos.

Apmeklējiet http://www.newsroom.nissan-europe.com/lv, lai iepazītos ar visiem stāstiem par Nissan Note.