IZBAUDIET JUKE NISMO PIEDZĪVOJUMU VIRTUĀLĀ VIDĒ UN TAD BRAUCIET AR TO PA ĪSTAM! / SIA NORDE / НОВОСТИ

IZBAUDIET JUKE NISMO PIEDZĪVOJUMU VIRTUĀLĀ VIDĒ UN TAD BRAUCIET AR TO PA ĪSTAM!

Jaunās spēles versijas Asphalt 7: Heat spēlētāji tagad var pārbaudīt Nissan Juke NISMO un Juke-R spēju robežas virtuālā vidē, pirms 2013. gadā tiek uzsākta Juke NISMO pārdošana Eiropā.

Populārās mobilās autosacīkšu spēles jaunākā versija, ko lejupielādējuši jau 50 000 000 cilvēku, ļauj iOS un Android viedtālruņu un planšetdatoru īpašniekiem „sēsties" pie divu īpaši iekārojamu Nissan automobiļu modeļu stūres: aizraujošā jaunā Juke NISMO un satriecošā 545 ZS jaudas Juke-R.

Sadarbība starp Nissan un „Gameloft" nostiprina pieaugošo saikni starp Nissan un spēļu industriju. Ārkārtīgi veiksmīgā GT Akadēmija, kas izveidota kopīgi ar „Sony Computer Entertainment", Gran Turismo spēlētājiem piedāvā unikālu iespēju kļūt par īstiem sacīkšu automobiļu pilotiem. Nu jau rit GT Akadēmijas ceturtā sezona, un vairāki tās absolventi no virtuāliem sacīkšu braucējiem veiksmīgi ir kļuvuši par profesionāliem sacīkšu automobiļu pilotiem. Pats jaunākais uzvarētājs, beļģu spēlētājs Volfgangs Reips (Wolfgang Reip), pašreiz iziet intensīvo autovadītāju apmācības programmu, lai 2013. gada janvārī piedalītos 24 stundu sacīkstēs Dubaijā.

Asphalt 7: Heat ir vienīgā spēle, kas spēlētājiem piedāvā iespēju braukt gan ar Juke-R, gan Juke NISMO. Pirmais ir kļuvis par vienu no visvairāk apspriestajiem Nissan automobiļu modeļiem, apvienojot zīmola divu novatoriskāko automobiļu elementus - GT-R un kompaktā krossovera - Juke. Pateicoties 545 ZS dzinējam, Juke-R nepieciešamas vien 3,0 sekundes, lai sasniegtu ātrumu 100 km/h, un tā maksimālais ātrums ir 275 km/h.

Juke NISMO ārkārtīgi inovatīvā komplektācija autovadītājiem piedāvā uzlabotu dinamiku un veiktspēju. Nissan Juke NISMO ir aprīkots ar 1,6 litru tiešās iesmidzināšanas dzinēju ar turbopūti (DIG-T) un sniedz 200 ZS jaudu un 250 Nm griezes momentu. Tas ir aprīkots arī ar īpaši izstrādātiem aerodinamikas elementiem, kas Juke dizainam piešķir vēl efektīvāku, dinamiskāku un jaudīgāku izskatu. Komplektācijā ietverti apakšējie bamperi priekšā un aizmugurē, platāki spārni un sānu uzlikas, kā arī pārveidota priekšējā reste un aizmugures spoilers, kas kontrolē gaisa plūsmu ap automobiļa aizmuguri. Sportiskums atspoguļojas arī automobiļa salonā, kur jauns dizains izveidots sēdekļiem, stūrei, pedāļiem, mērinstrumentiem, pārnesumu pārslēgam un durvju apdarei. Lai vēl vairāk uzsvērtu automobiļa jaudīgo personību, ir radīti īpaši, ar zamšu apdarināti NISMO sporta sēdekļi, kurus rotā sarkanas šuves, kā arī ar Alcantara apdarinātā stūre.

Juke NISMO pārdošana tiks uzsākta gada sākumā, bet parādīšanās spēlē Asphalt 7: Heat spēlētājiem ļauj izbraukt ar automobili agrāk par visiem pārējiem. Abi Juke ir modelēti īpaši rūpīgi, lai miljoniem spēlētāju virtuālajā pasaulē to vadītāju sēdekļos izjustu reālās dzīves aizrautību. Spēlētājiem būs iespēja sacensties īpašajā Nissan Tokijas sacīkšu trasē, kur vienā no posmiem ceļš ved gar NISMO Omori rūpnīcu.