NISSAN JUKE IEKARO LATVIJAS PIRCĒJU SIRDIS / SIA NORDE / НОВОСТИ

NISSAN JUKE IEKARO LATVIJAS PIRCĒJU SIRDIS

Šā gada pirmo deviņu mēnešu laikā Baltijas valstīs ir pārdoti 626 Nissan Juke, bet 311 no tiem - tieši Latvijā. Enerģiskais Nissan krossovers ir iekļauts Baltijas valstu pārdotāko automobiļu pirmajā desmitniekā un atrodas tikai dažas pozīcijas zemāk par citu Nissan krossoveru - Nissan Qashqai, kurš ieņem trešo vietu Baltijas pārdotāko automobiļu topā. Balstoties uz LPAA statistiku, gandrīz katrs otrais krossovers, kas tiek pārdots Latvijā, ir Nissan, un gandrīz katrs trešais krossoveru pircējs izvēlas tieši Nissan Juke. Tas pierāda Nissan ievērojamos panākumus, esot krossoveru pirmatklājējam un līderim šajā tirgus segmentā.

Šogad Nissan prezentēja izsmalcinātu Nissan Juke versiju - Shiro, kas tulkojumā no japāņu valodas nozīmē „balts", un jaunās versijas interjerā dominē vairāki balti apdares elementi. Viduskonsole, kuras formai iedvesma gūta no motocikla degvielas tvertnes dizaina, līdz šim bija pieejama tikai sarkanā vai pelēkā krāsā. Shiro versijai tā ir balta. Tieši tas pats stāsts attiecas arī uz durvju roku balstiem ar baltu apdari.
 
Ar ādu apdarinātā stūre, pārnesumu pārslēga uzgalis un ādas sēdekļu malas rotātas ar baltām vīlēm, bet sēdekļu pamatnei un atzveltnēm izmantota dubulta līmeņa apdare, kur baltā fona krāsa spīd cauri pirmajai perforētās ādas kārtai.
 
Uz dominējoši melnā un pelēkā automobiļa salona fona baltie elementi rada elegantu kontrastu un piedāvā klientiem iespēju iegūt vēl īpašāku Juke versiju. Nissan Juke Shiro ir individuāla izvēle.
 
Nissan Juke Shiro versija ir veidota uz Tekna aprīkojuma līmeņa bāzes ar šādiem dzinējiem: 81 kW (110 ZS) 1,5 litru dīzeļa dzinējs, 86 kW (117 ZS) 1,6 litru benzīna dzinējs un 1,6 litru benzīna dzinējs ar turbopūti, kas pārsniedz 140 kW (190 ZS) jaudu. Ir pieejama gan divu, gan četru riteņu piedziņa, kā arī versijas ar manuālo vai automātisko pārnesumkārbu.
 
Nissan Juke īpašnieki ir cilvēki, kas nebaidās uzdrīkstēties, vēlas atšķirties un izcelties no pūļa. Lai sniegtu Juke īpašniekiem iespēju vēl vairāk personalizēt šo automobili, Nissan piedāvā arī plašu oriģinālo aksesuāru klāstu, kas palīdz padarīt to vēl īpašāku, šarmantāku un apburošāku. „Nissan Juke atšķiras no citiem automobiļiem, un šī unikālā īpašība sajūsmina pircējus visās Baltijas valstīs," teic Marguss Miks (Margus Mikk), Nissan Nordic Europe Baltijas valstu vadītājs.
 
Šobrīd Nissan Juke ir lielisks piedāvājums - automobilis ar automātisko pārnesumkārbu par manuālās pārnesumkārbas modeļa cenu. Nissan Juke ar automātisko pārnesumkārbu cenas ir, sākot no 10 750 Ls. Nissan Juke Shiro cena ir, sākot no 13 950 Ls. „Šī ir Nissan dāvana tiem, kas jau sen kāro iegūt savā īpašumā Nissan Juke," stāsta Marguss Miks.

Nissan Juke ir viens no visvairāk pārdotajiem Nissan automobiļu modeļiem Eiropā. Tam ir piešķirts augstākais - piecu zvaigžņu novērtējums Euro NCAP drošības testos.