NISSAN FINANCE - PAR VIENU RŪPI MAZĀK / SIA NORDE / НОВОСТИ

NISSAN FINANCE - PAR VIENU RŪPI MAZĀK

Tieši tāpat ir arī ar jauna automobiļa pirkuma apmaksu - piedāvājums, kas ideāli atbilst viena cilvēka finansiālajai situācijai, var nebūt piemērots cita cilvēka vēlmēm un vajadzībām. Tas ir tikai viens no iemesliem, kādēļ Nissan nāk klajā ar Nissan Finance.
 
Tagad Nissan pie saviem oficiālajiem dīleriem Latvijā piedāvā visus ar jauna automobiļa iegādi, apkopi un finansējumu saistītos pakalpojumus. Pie Nissan dīleriem Jūs varēsiet aci pret aci aprunāties ar kompetentiem speciālistiem, kuri  palīdzēs Jums piemeklēt vislabāko Nissan automobiļa apmaksas risinājumu, kas būs piemērots tieši Jūsu vajadzībām.
 
„Jauna automobiļa iegāde ir viens no lielākajiem pirkumiem, ko veicat savas dzīves laikā. Gluži tāpat, kā Jūs meklējat aizdevumu mājokļa iegādei, kas atbilstu tieši Jūsu situācijai, mēs varam sastādīt tādu finanšu piedāvājuma plānu, kas ļaus Jums saņemt kāroto automobili, atbilstoši Jūsu vajadzībām, jo mēs zinām, ka nav divu vienādu Nissan īpašnieku. Izmantojot Nissan Finance, tas ir patiešām vienkārši.", stāsta Marguss Miks (Margus Mikk), Nissan Nordic Europe OY Baltijas valstu vadītājs.
 
Kāda ir atšķirība? Nissan Finance piedāvā vienkāršas, elastīgas finanšu programmas, kas palīdzēs Jums iegādāties jaunu vai kvalitatīvu lietotu Nissan automobili. Neatkarīgi no tā vai izvēlēsieties finanšu, vai operatīvo līzingu, Nissan Finance Jūsu ērtībām piedāvās konkurētspējīgas finansējuma procentu likmes, saprotamus nosacījumus un individuāli sastādītu piedāvājumu. Papildus tam Jūs krietni ietaupīsiet savu laiku, jo tas viss ir pieejams pie Jūsu tuvākā Nissan dīlera.
 
Ja vēlaties, pie jebkura Nissan oficiālā dīlera Jūs varat atdot savu esošo automobili kā daļēju iemaksu par jaunu Nissan automobili, un dīleris veiks Jūsu esošā automobiļa novērtējumu.
 
Ja, izmantojot operatīvo līzingu, līzinga termiņa beigās Jūsu esošā automobiļa vērtība būs lielāka par sākotnēji noteikto atlikušo vērtību, summas starpību Jūs varat izmantot arī kā daļu no Jūsu nākamā, jaunā Nissan automobiļa pirmās iemaksas. Jūs varat arī izvēlēties paturēt esošo automobili, un, lai to izdarītu, Jums vienkārši jānomaksā atlikusī vērtība, kas norādīta līzinga līgumā.
 
Izvēlieties automobiļa pirmās iemaksas apmēru un finansēšanas periodu, un Nissan dīleris palīdzēs Jums aprēķināt Jūsu noskatītā Nissan automobiļa ikmēneša maksājumu, kā arī atlikušo vērtību operatīvā līzinga gadījumā, kas būs atkarīgs no Jūsu braukšanas prasībām.