NISSAN SADARBOJAS AR „PASAULES ĀTRĀKO CILVĒKU" - USEINU BOLTU. / SIA NORDE / НОВОСТИ

NISSAN SADARBOJAS AR „PASAULES ĀTRĀKO CILVĒKU" - USEINU BOLTU.

  • Nissan sadarbojas ar Useinu Boltu (Usain Bolt), olimpieti un pasaules rekordistu sprintā, „pasaules ātrāko cilvēku" un Nissan GT-R - jaudīgā superautomobiļa īpašnieku.
  • Nissan atklāj jaunu, globālu kampaņu „WHAT IF_" - daudzgadīgu, globālu multivides zīmola kampaņu, kas būs redzama galvenokārt lielākajās starptautiskajās lidostās un tiešsaistē.

Trīskārtējais olimpisko zelta medaļu ieguvējs un daudzkārtējs pasaules rekorda uzstādītājs Useins Bolts 100 metrus var noskriet 9,58 sekundēs. Braucot ar Nissan GT-R, viņš ir atklājis, ka spēj sasniegt ātrumu no 0 līdz 100 km/h 2,8 sekundēs, tāpēc olimpiskais zelta ieguvējs un pasaules ātrākais cilvēks iegādājās GT-R. Tagad arī brīžos, kad viņš neskrien, viņš joprojām spēj pārvietoties ātri. Patiesi ātri.

Nissan ir atklājuši savu pirmo globālo zīmola kampaņu, kas ietvers virkni vides reklāmu lidostās, uz kuriem būs atainots Bolts un viņa Nissan GT-R. Kampaņa, kas nodēvēta par „WHAT IF_", reklamēs ikoniskos Nissan produktus un tehnoloģijas, kas pārstāv aizraujošās Nissan inovācijas.

Sadarbība starp Useinu Boltu un Nissan izveidojās dabiski, jo viņš ir Nissan GT-R īpašnieks kopš 2009. gada.

„Es internetā meklēju automobili un ieraudzīju Nissan GT-R, un tie (automobiļu industrijas mediji) apgalvoja, ka tas ir vislabākais ielu automobilis, kāds jelkad radīts,"stāsta Bolts.„Nissan GT-R ir brīnišķīgs automobilis, un tas ir ideāli piemērots man. Tajā man patīk it viss. Es izbaudu braucienu un jūtos pilnīgi droši, un man tas ir pats galvenais."

Nissan tic, ka „WHAT IF_" kampaņa gūs panākumus, un ir paziņojuši par Bolta kļūšanu par viņu jaunās, globālās zīmola reklāmas kampaņas seju. Pirmās reklāmas ar Boltu un viņa Nissan GT-R visas pasaules lielākajās lidostās redzamas jau no 1. jūnijā.