ATKLĀTS NISSAN JUKE NISMO KONCEPTAUTOMOBILIS / SIA NORDE / НОВОСТИ

ATKLĀTS NISSAN JUKE NISMO KONCEPTAUTOMOBILIS

Zemāks, ātrāks un vizuāli vēl iespaidīgāks - Nismo no jauna atklāj Nissan Juke.

  • § Nissan Juke Nismo konceptautomobilis sniedz pirmo ieskatu Nismo nākotnē;
  • § Īpašais virsbūves dizains izceļ izskatu un aerodinamisko efektivitāti.
  • § Vēl vairāk jaudas dāvā īpaši noregulētais dzinējs;
  • § Izturīgāka šasija un lielākas riepas vēl labākai vadāmībai;
  • § Īpaša, sportiska salona apdare;
  • § Nismo raksturīgo krāsu apdare.

Nissan Motor Co., Ltd. atklāj Nismo veiktspējas automobiļu jauno, drosmīgo nākotni. Neapšaubāmi viena no Tokijas autoizstādes zvaigznēm būs Nissan Juke Nismo - ideja par to, kā varētu izskatīties ārkārtīgi veiksmīgais kompaktais krossovers augstākās klases sporta automobiļa versijā.

Ar savu atšķirīgo stilu Nissan Juke ir ieviesis korekcijas konkurences pilnajā B segmentā, taču Juke Nismo konceptautomobilis ir vēl iespaidīgāks. Tas ir zemāks, platāks un ar vēl spēcīgāku stāju. Pat stāvot uz vietas, ir pilnīgi skaidrs, ka tas ir augstas veiktspējas automobilis.

Vērsts uz automobiļus mīlošo auditoriju, kura lūkojas pēc automobiļa, kas atspoguļo inovatīvu personību, Juke Nismo konceptautomobilis pastiprina standarta automobiļa unikālo komplektāciju - kompaktautomobiļa izveicību, kupejai raksturīgo atsaucību un SUV spēku.

„Nissan Juke globālie pārdošanas panākumi bez šaubām ir pierādījuši, ka klienti meklē ko atšķirīgu," saka Endijs Palmers (Andy Palmer), Nissan Motor Co., Ltd. izpildu viceprezidents, „Juke Nismo konceptautomobilis šo ideju paceļ nākamajā līmenī. Tas ir enerģisks, atšķirīgs un ārkārtīgi iekārojams."

Ar Nismo raksturīgajām krāsām - pērļu balto ar sarkaniem akcentiem - apdarinātā Juke Nismo konceptautomobiļa virsbūvi radījuši Nismo aerodinamikas speciālisti, kuru amata prasmes ir noslīpētas, radot perfektas sacīkšu automobiļu virsbūves.

Gluži kā sacīkšu automobiļiem, Juke Nismo konceptautomobiļa virsbūve ir radīta ne vien lai labi izskatītos, bet arī lai tā būtu izcili aerodinamiski efektīva. Jaunās detaļas ir jauni priekšējie un aizmugures bamperi, platāki spārni un sānu sliekšņi.

Priekšējās radiatora restes raksts ir mainīts, savukārt aizmugures spoileris ir pārveidots, pievienojot sānu elementus, lai efektīgāk kontrolētu gaisa plūsmu. Pat sānu spoguļu forma ir izmainīta, lai palielinātu automobiļa aerodinamisko veiktspēju un samazinātu priekšdaļas un aizmugures pacelšanos, nepalielinot pretestību.

Šis pacelšanās samazinājums nozīmē, ka riepu saskares laukums ir uzlabots, lai palielinātu saķeri, savukārt riepas vēl vairāk izceļ jaunie, stilīgie 19 collu vieglmetāla diski.

Protams, Nismo uzlabojumi ir vērojami arī šasijā, kas ir pazemināta un padarīta izturīgāka, izmantojot patentētas detaļas no jaunā, paplašinātā Nismo rezerves daļu kataloga, bet 1,6 litru tiešās iesmidzināšanas turbo benzīna dzinējs ir noregulēts, lai sniegtu vairāk jaudas un veiktspējas.

Nismo ietekmi var manīt arī konceptautomobiļa salonā, kura elementi mijiedarbojas ar autovadītāja juteklisko, redzes un dzirdes maņu - piemēram, stūres, pedāļu, mērierīču, pārnesumu pārslēga sviras un durvju apdares dizains ir veidots no jauna, lai brauciena laikā sniegtu lielāku piederības sajūtu. Vēl vairāk uzsverot automobiļa veiktspējas aspektus, automobilim ir uzstādīti īpaši, ar ādu apvilkti un augumu aptveroši sēdekļi, bet tahometra ciparnīca un rādītājs ir izgaismoti sarkanā krāsā.

Īpaši sportiskas kvalitātes sajūtu autovadītāja kabīnē palielina tumšo toņu efekts agrāk gaišos toņos krāsoto virsmu vietā, bet īpašā viduskonsole, kas veidota motocikla degvielas tvertnes formā, ir pārklāta ar metālisku apdari, kas vēl vairāk uzsver konceptautomobiļa mērķtiecīguma izjūtu.

„Kā to parāda konceptautomobilis, Nismo ienes jaunu individualitātes līmeni tādos masveidā ražotajos Nissan automobiļos kā Juke. Nismo nākotne ir radīt augstākās klases sporta automobiļu dizainus aizvien plašākam klientu lokam," saka Nismo prezidents Šoiči Mijatani (Shoichi Miyatani).

„Mūsu turpmākais automobiļu klāsts būs tikpat pieejams un inovatīvs kā ikviens Nissan produkts, taču ar jauno Nismo enerģiju būs aizvien lielāks prieks kļūt par to īpašnieku un braukt ar tiem," viņš piebilst.

Skatīties video: http://bcove.me/2hqun3se

Vairāk informācijas par mūsu produktiem, pakalpojumiem un apņemšanos veidot ilgtspējīgu mobilitāti meklējiet mūsu interneta vietnē: http://www.nissan-global.com/EN/

********

Mindaugas PLUKYS

PR & Communications manager - Baltic's, Nissan Nordic Europe OY

+370 614 363 55

mplukys@nissan-europe.com

Taina ERKKILÄ

Director, Communications, NISSAN NORDIC EUROPE OY

+358 (0)50 300 0409

terkkila@nissan-europe.com