POPULĀRAJAM KROSOVERAM – NISSAN JUKE JAUNS APRĪKOJUMA LĪMENIS – N-CONNECTA / SIA NORDE / НОВОСТИ

POPULĀRAJAM KROSOVERAM – NISSAN JUKE JAUNS APRĪKOJUMA LĪMENIS – N-CONNECTA

Nissan nostiprina savas pozīcijas kā krosoveru pionieris, piedāvājot Nissan Juke ar jaunu aprīkojuma līmeni – N-Connecta. Jaunais aprīkojuma līmenis ir starp Acenta aprīkojuma līmeni un Premium klases aprīkojuma līmeni – Tekna, piedāvājot krosoveru pircējiem automobili ar bagātīgu aprīkojuma klāstu. 

2007. gadā Nissan, laižot klajā Nissan Qashqai, kļuva par krosoveru pionieri. 2010. gadā Nissan laida klajā jaunu, atšķirīgu krosoveru – Nissan Juke. Kopš tā laika, kā arī gūstot gadiem ilgu pieredzi, Nissan ir stabils līderis krosoveru segmentā. Nissan labi zina, ko vēlas krosoveru pircēji, tāpēc tagad populāro Juke piedāvā ar jaunu aprīkojuma līmeni – N-Connecta.

 

Premium klases aprīkojums. 

Nissan vēlas piedāvāt saviem strauji augošā „B” automobiļu segmenta klientiem vēl vairāk. Tāpēc Juke jaunais N-Connecta aprīkojuma līmenis piedāvā pievilcīgas tehnoloģijas un aprīkojumu, piemēram,NissanConnect navigācijas un multimediju sistēmu, atpakaļskata kameru, 6 skaļruņus, inteliģento atslēgu, augstas kvalitātes apdares sēdekļus, elektriski pielokāmus sānu spoguļus un krēslas un lietus sensoru. Vēl vairāk, tas seko pašreizējai tendencei segmentā, piedāvājot aizraujošus dizaina elementus un interjera personalizēšanas iespējas, ļaujot klientiem izvēlēties dažādas apdares krāsu kombinācijas. 

 

Inovācijas un aizrautība. 

Nissan zīmola sauklis ir: „Inovācijas, kas iedvesmo.” (Innovation that excites.), tāpēc Nissan vēlas populārāko Premium aprīkojumu padarīt pieejamu pēc iespējas plašākam pircēju lokam.

Juke ir Nissan otrais visvairāk pārdotais automobiļu modelis Eiropā ar vairāk nekā 700 000 kopš laišanas klajā pārdotiem eksemplāriem, un šogad Juke atzīmē savu piekto gadadienu.

Kopš Juke laišanas klajā Latvijā 2010. gadā, līdz 2015. gada oktobra beigām Latvijā pārdoti 1263 Nissan Juke, padarot to par otru vispopulārāko Nissan automobiļa modeli Latvijā.

Nissan Juke ar bagātīgo N-Connecta aprīkojuma līmeni ir pieejams, sākot no 18 440 €, bet N-Connectaaprīkojuma līmenis komplektā ar automātisko pārnesumkārbu maksā tikai par 500 € vairāk. Kā papildu izvēles aprīkojums N-Connecta aprīkojuma līmenim ir pieejams: Tech Pack (apkārtskata monitors, "aklās” zonas brīdinājuma sistēma, brīdinājums par izbraukšanu no savas braukšanas joslas, kustīgu objektu noteikšanas sistēma), ksenona lukturi, personalizēšanas komplekts – Color Pack 18" un stikla jumta lūka.

Nissan Juke ar N-Connecta aprīkojuma līmeni Latvijā būs pieejams šī gada novembrī.