Nissan pirms Japānas Mobilitātes izstādes prezentē pilnīgi elektrisko Nissan Hyper Urban konceptautomobili / SIA NORDE / Jaunumi

Nissan pirms Japānas Mobilitātes izstādes prezentē pilnīgi elektrisko Nissan Hyper Urban konceptautomobili

Elektrisko konceptautomobiļu, kas tiks atklāti viens pēc otra (turpmāki paziņojumi plānoti 10., 17. un 19. oktobrī) digitālā formātā līdz izstādes preses konferences dienai 25. oktobrī, nosaukumos ir iekļauts vārds hyper, lai izteiktu patīkamo satraukumu, ko tie rada. Katru konceptautomobili raksturo kāds simbolisks tēls, un tam ir īpaši pielāgotas funkcijas, kas sniedz papildu vērtību atbilstoši potenciālo klientu dzīvesveidam un specifiskajām vēlmēm un vajadzībām. Šis konceptautomobilis rada pozitīvu ietekmi uz vidi, neliekot iziet uz kompromisiem attiecībā uz stilu un aizrautību.

Nissan vīzija par Japānas Mobilitātes izstādi iemieso uzņēmuma nelokāmo apņemšanos bagātināt cilvēku dzīvi un revolucionizēt elektrisko automobiļu piedāvājumu, nākot klajā ar aizraujošiem produktiem un tehnoloģijām. Nākamās konceptautomobiļu prezentācijas pirms Japānas Mobilitātes izstādes būs apskatāmas šeit: https://www.nissan.co.jp/JMS/2023/EN/.

Nissan Hyper Urban – radot “tīrāku” pasauli

Nissan Hyper Urban dizains lieliski papildina tā potenciālo klientu, kuru prioritāte ir vides ilgtspējība, izsmalcināto gaumi. Automobiļa dizains, ko raksturo slaika un moderna estētika, pauž tā īpašnieku stilu un pārliecību, vienlaikus efektīvi iekļaujoties apkārtējā vidē.

Nissan Hyper Urban arī pilnībā iekļaujas elektrisko automobiļu ekosistēmā ar iespaidīgo V2H (vehicle-to-home) funkcionalitāti, nodrošinot enerģiju mājām, tādējādi radot vērā ņemamu enerģijas izmaksu ietaupījumu un samazinot elektrotīkla pārslodzi. Pateicoties V2G (vehicle-to-grid) funkcionalitātei, šī konceptautomobiļa īpašnieki var nodot elektroenerģijas pārpalikumu tīklam, lai atbalstītu elektrotīklu un šajā procesā pat nopelnītu naudu. Inteliģentā uzlādes pārvaldības sistēma ietver mākslīgo intelektu, kas var autonomi uzlādēt automobili un nodrošināt elektroenerģiju infrastruktūrai, nodrošinot efektīvu enerģijas pārvaldību.

Šis konceptautomobilis nodrošina ilgtspējību arī attiecībā uz automobiļa kalpošanas laiku, padarot to ideāli piemērotu cilvēkiem, kuri apzinās sev piederošā ilgtermiņa vērtību. Aparatūras atjauninājumi un regulāri programmatūras atjauninājumi nodrošina jaunu automobiļa lietošanas pieredzi daudzu gadu garumā. Piemēram, automobiļa salonu pēc laika ir iespējams atsvaidzināt un modernizēt ar jaunu mērinstrumentu paneli, kas atspoguļo jaunākās tehnoloģijas un grafiskās tendences lietotāja saskarnē.

Nissan Hyper Urban atspoguļo Nissan elektrisko automobiļu klāsta nākotnes dizaina iezīmes un tehnoloģiskās iespējas. Laima dzeltenās krāsas automobiļa virsbūve maina hromatiskās nianses atkarībā no leņķa, kādā uz tā krīt gaisma, efektīvi pievēršot uzmanību un vienlaikus iekļaujoties apkārtējā vidē. Priekšējās un aizmugurējās paceļamās sānu durvis nodrošina atvērtības sajūtu un parāda automobiļa raksturu, savukārt sportiskais siluets rada aerodinamisku izcilību palielinātai efektivitātei. Platās riepas papildina sportisko izskatu, radot spēcīgu dinamiku ar pilsētas estētiku.

Konceptautomobiļa salons ir veidots tā, lai tas saplūstu ar pilsētas dzīves zonām. Iedvesmojoties no kaleidoskopiskiem trijstūriem, mērinstrumentu paneli un displeju var pielāgot atbilstoši autovadītāja noskaņojumam. Turklāt priekšējos sēdekļus var noliekt un salocīt aizmugurējos sēdekļos, radot dīvānam līdzīgu, privātu atpūtas telpu. Esot prom no ikdienas skrējiena, Nissan Hyper Urban nevainojami integrē relaksāciju un praktiskumu.