Nissan ARIYA tagad ir kļuvusi vēl pieejamāka un pieejama par pievilcīgāku cenu / SIA NORDE / Jaunumi

Nissan ARIYA tagad ir kļuvusi vēl pieejamāka un pieejama par pievilcīgāku cenu

  • Iepazīstinot ar diviem jauniem 100% elektriskās Nissan ARIYA aprīkojuma līmeņiem – Engage un Evolve+, Nissan paplašina šī elektriskā krosovera klāstu un padara to vēl pieejamāku klientiem.
  • Papildus tam Nissan nāk klajā arī ar samazinātām ARIYA cenām. Jaunās cenas ietver cenas samazinājumu no 2820 € līdz 3820 € apmērā, un jaunās pamata aprīkojuma līmeņa ARIYA – Engage 63 kWh versijas – sākuma cena tagad ir, sākot no 46 900 €.
  • Nissan ARIYA pircēji Baltijas valstīs lielākoties izvēlas 87 kWh versiju ar inovatīvo e-4ORCE pilnpiedziņas sistēmu, un šīs versijas cena tagad ir, sākot no 59 900 €, kas ir par 3820 € lētāk nekā iepriekš.

Nissan ARIYA pirmo reizi Baltijas valstīs tika prezentēta 2021. gada ziemā, un šī modernā un izsmalcinātā 100% elektriskā kupejas krosovera pārdošana tika uzsākta nākamajā gadā. Pircēji kā galvenās Nissan ARIYA priekšrocības jo īpaši izceļ tās dizainu, augsto kvalitāti, plašā un pielāgojamā salona risinājumus, braukšanas pieredzi, kā arī līdz pat 536 km ar vienu uzlādes reizi nobraucamo attālumu (WLTP), par ne mazāk svarīgiem aspektiem atzīstot to, ka ARIYA ir arī ļoti klusa un ērta.

"Ar prieku un gandarījumu paziņojam, ka esam uzlabojuši Nissan ARIYA pieejamību, tajā pašā laikā rodot iespēju samazināt ARIYA cenas atbilstoši sākotnējām tirgū laišanas klajā cenām, lai vēl vairāk cilvēku, kas vēlas iegādāties 100% elektrisku auto, varētu iegādāties šo jauno un atzīto ģimenes krosoveru." saka Marguss Miks (Margus Mikk), Nissan Nordic Europe Baltijas valstu reģiona vadītājs.

Jaunās cenas ir norādītas, neieskaitot valsts atbalstu 100% elektroauto iegādei privātpersonām 4500 € apmērā, kuram papildus ir pieejams arī ieguvums no dīlera un importētāja puses, padarot Nissan ARIYA cenas un piedāvājumu tirgū vēl pievilcīgāku un pieejamāku.

Papildus labākai pieejamībai un zemākām cenām, Nissan nesen ir laidis klajā arī ARIYA versiju ar vēl bagātīgāku aprīkojuma līmeni – Evolve+, liekot lielāku uzsvaru uz automobiļa sniegumu. Šai 87 kWh e-4ORCE pilnpiedziņas versijai ir 394 ZS, tās paātrinājums no 0–100 km/h ir tikai 5,1 sekunde, un ar vienu uzlādes reizi nobraucamais attālums ir 498 km (WLTP). Šīs ARIYA versijas cena šobrīd ir 68 900 €, un tā ietver maksimālo aprīkojuma klāstu.