Nissan Norde kļuvis par modernāko Nissan salonu Baltijā / SIA NORDE / Jaunumi

Nissan Norde kļuvis par modernāko Nissan salonu Baltijā

Esam modernākais Nissan salons baltijas valstīs

Kad pienācis laiks iegādāties jaunu automobili un noskatīts kāds no Nissan produktiem, tad jāatceras, ka japāņu zīmola automobiļiem tagad ir jaunas mājas Skanstes ielā. 

2021. gadā viens no vadošajiem auto tirdzniecības uzņēmumiem Latvijā, SIA Norde, sāka sava salona pārbūvi nolūkā pielāgoties aktuālajai situācijai tirgū un uzņēmuma pārstāvēto auto zīmolu vajadzībām. Salona pārveide noslēdzās 2022. gada janvārī un nu Nissan Norde ir jaunas mājas – modernākais Nissan dīlera centrs Baltijā, kurā moderni interjera dizaina risinājumi apvienoti ar trim svarīgiem japāņu un Nissan filozofijas aspektiem. 

Kad apvienotas, šīs pamatvērtības būtībā nozīmē uzņēmuma spēju pārsteigt savus viesus un klientus ar negaidītiem un drosmīgiem risinājumiem, viesmīlīgā vidē viņos radot piederības sajūtu. Un te jāsaprot ne tikai pēc augstiem standartiem labiekārtotās telpas, bet arī attieksme pret cilvēku, kurš ieradies uzzināt vairāk par jaunajiem automobiļiem, lai eventuāli saņemtu izdevīgu piedāvājumu un lemtu par mašīnas iegādi.

Japāņu filozofija attiecināma ne tikai uz jaunā salona iekārtojumu, tā lieliski atspoguļojas arī Nissan pieejā automašīnu ražošanai kopumā un katram modelim atsevišķi. Runājot par automobiļiem, vislabāk omotenashikabuku un iki būtību var izprast ar pilnībā elektriskā modeļa Ariya starpniecību. Automobilis vēl atrodas pēdējā sagatavošanas stadijā, taču tiks laists klajā jau 2022. gada laikā. Tad arī ikviens interesents varēs pārliecināties, kā jaunās elektrifikācijas ēras karognesējs Ariya apvieno premium dizainu, ar modernajām tehnoloģijām un vadītāja atbalsta sistēmas ar japāņu filozofiju.Piemēram, to, kas ir omotenashi, varēs vislabāk saprast no pirmā iespaida par jauno auto – atverot durvis, salons būs atturīgi melns un priekšējais panelis – tumšs, bet par vadītājam doto varu pamodināt dusošo Ariya liecinās tikai liegi pulsējoša start poga. Kabuku savukārt te izpaužas ar neparastiem risinājumiem, kas vienlaikus ir arī augsti funkcionāli. Šeit noteikti jāmin priekšējais režģis, kas kā vairogs aizsargā tehniku un braucējus, taču patiesībā paralēli paver iespējas plašāk izmantot modernākās vadītāja atbalsta sistēmas, savukārt šķēlumi priekšējā bamperā eleganti iekļaujas kopējā dizainā un uzlabo Ariya aerodinamiku. Iki turpretim ir atturīgais šiks, kas vienlaikus rada spēcīgu klātbūtnes efektu.