2022. gadā Nissan LEAF iegūst jaunu spīdumu ar asāku dizainu un progresīvām tehnoloģijām / SIA NORDE / Jaunumi

2022. gadā Nissan LEAF iegūst jaunu spīdumu ar asāku dizainu un progresīvām tehnoloģijām

Nissan LEAF iegūst jaunu spīdumu ar asāku dizainu un progresīvām tehnoloģijām

• 100% elektriskais LEAF 2022. gadā ierodas Eiropā ar atsvaidzinātu izskatu, jauniem, pārsteidzošiem vieglmetāla diskiem, košu krāsu izvēli un sarežģītām ārējām detaļām, kas atbilst Nissan jaunajai zīmola identitātei.

• Ikoniskajais bezizmešu transportlīdzeklis joprojām spēlē galveno lomu pāatrinot pāreju uz elektrifikāciju.

PARĪZE, Francija — Nissan piešķir svaigu mirdzumu pasaulē pirmajam masveidā ražotajam elektromobilim - LEAF 2022, ikoniskajam modelim, kas piedāvās uzkrītošāku stilu un inovatīvākas tehnoloģijas. LEAF 2022 iegūst atsvaidzinātu ārējo dizainu, sākot no sarežģītām detaļām līdz pārsteidzošām vieglmetāla disku opcijām, piedāvājot klientiem dinamisku estētiku atbilstoši Nissan jaunajai zīmola identitātei.

Ļoti veiksmīgā LEAF 2022. gada pilveidotais modelis nodrošinas arī pārbaudītu uzlaboto braukšanas palīgfunkciju komplektu, kā ProPILOT un informācijas un izklaides tehnoloģijas iebūvētajā NissanConnect sistēmā.

LEAF 2022 Eiropā nonāks šī gada aprīlī, palielinot cerības, ka Nissan gatavojas spēcīgai savu produktu ofensīvai ar pilnībā elektrificētu modeļu klāstu arī pēc vasaras.

“Nissan LEAF vienmēr ir bijis par progresīvu tehnoloģiju un aizrautīgas elektriskās braukšanas pieredzes pieejamību ikvienam ar vairak kā 577 000 klientiem visa pasaulē. LEAF ir izstrādāts ņemot vērā ģimeņu vajadzības, lai piedāvātu nevainojamu savienojamību un efektīvu spēka piedziņu," sacīja Arnauds Šarpentjē, reģiona vietnieks. Nissan AMIEO reģiona produktu stratēģijas un cenu noteikšanas nodaļas prezidents.

ggggfgfg

Dinamisks un elektrizējošs dizains

No riteņiem uz augšu LEAF 2022 ievieš sarežģītus ārējā stila uzlabojumus, uzlabojot modeļa raksturīgā izskata dinamismu. Modelim ir arī jaunais Nissan zīmola logotips uz riteņiem, priekšējā režģa un aizmugures. Jaunie 16 un 17 collu vieglmetāla riteņu diski papildina dizainu ar sportiskuma elementu, kas uzlabo to augstākās kvalitātes sajūtu.

Klientiem tagad būs pieejams atsvaidzināts eksterjera krāsu klāsts, sākot no tīrām un spīdīgām, līdz drosmīgām un enerģiskām. Pēc panākumiem ikoniskajos Nissan modeļos Qashqai un Ariya, sešu monotonu krāsu klāstam un piecām divu toņu opcijām ir pieejamas divas jaunas nokrāsas: zila ar bagātīgu un nobriedušu toni un magnētiski zilā krāsa, kas LEAF 2022 modelim rada pastiprinātu dzīvīguma sajūtu.

Patīkama un saistīta braukšanas pieredze

LEAF 2022 piedāvā divas akumulatoru opcijas, kas nodrošina autonomiju līdz pat 385 km (WLTP) ar LEAF e+, apvienojot efektīvu elektriskās braukšanas pieredzi ar plašām braukšanas palīgierīcēm un savienojamības tehnoloģijām, kas papildinātas ar vairāk nekā 10 gadu Nissan elektrisko transportlīdzekļu zināšanām un jauninājumiem.

ProPILOT tehnoloģija ļauj LEAF 2022 automātiski apstāties, iedarbināt un uzturēt drošu distanci līdz priekšā braucošajam transportlīdzeklim, savukārt novatoriskais e-Pedal nodrošina iespēju paātrināt, palēnināt un apstāties tikai ar vienu pedāli, lai kustībā nodrošinātu maksimālu komfortu.

LEAF 2022 klientiem piedāvā arī informācijas un izklaides funkciju komplektu iebūvētajā NissanConnect sistēmā, kas ietver Android Auto un Apple CarPlay viedtālruņu integrāciju. Izmantojot lietotni NissanConnect, pieejama arī klimata kontroles tālvadība, kā arī, papildus ērtībām, saistīt LEAF ar savu Amazon Alexa virtuālo asistentu.

“Tā, kā elektrisko transportlīdzekļu popularitāte turpina augt, Nissan tiecas pēc jaunas un aizraujošas nodaļas savā elektriskās mobilitātes stāstā. LEAF ir bijusi galvenā loma Nissan vīzijas īstenošanā par mobilitātes plašajām iespējām, lai mēs izmantotu savas zināšanas par elektromobiļiem, līdz 2030. gadam laižot klajā 23 jaunus elektrificētus modeļus, tostarp 15 elektromobiļus." sacīja Arnauds Šarpentjē.