NORDE ĢIMENES DIENA 2023 / SIA NORDE / Jaunumi

NORDE ĢIMENES DIENA 2023

“Norde” autocentrs ielūdz uz aizraujošu kopābūšanu “Ģimenes dienā 2023

Sestdien, 16. septembrī, Norde autocentrs aicina kā lielus, tā mazus tikties iemīļotajā un gaidītājā pasākumā “Norde Ģimenes diena 2023”.

Interesenti uz pasākumu aicināti Skanstes ielā 31a, kur plkst. 10.30 norisināsies svētku atklāšana, verot durvis ikvienam Ģimenes dienas apmeklētājam. Norde autocentrā visas dienas garumā sev tīkamas nodarbes atradīs katrs – gan mammas un tēti, gan bērni.

Jau plkst. 11.00 klātesošie varēs vērot krāšņus, jautrus un pārsteidzošus zinātnes šova eksperimentus kopā ar “Laboratorium”. Savukārt plkst. 12.00 par prieka pilnu tikšanos, smaidīgiem brīžiem un lielisku izdejošanos parūpēsies Latvijā iemīļotie dziedošie tēli – lācēni Ričijs Rū un Rūbija. Kā lieli tā mazi varēs pārbaudīt savas zināšanas aktivitātē “Cik labi tu pārzini automašīnas uzbūvi?”, plkst. 13.30 dodoties interaktīvā ekskursijā pa auto servisu. Savukārt viens no gaidītākajiem notikumiem – lielā ģimenes stafete sadarbībā ar Swedbank norisināsies plkst. 14.00. Tajā ģimenēm būs iespēja sacensties par lieliskām balvām aizraujošai nedēļas nogalei.

Visa pasākuma garumā darbosies dažādas aktivitātes un radošās darbnīcas. “Swedbank” aicinās pašus mazākos un viņu ģimenes uz aizraujošu un izzinošu darbošanos, fotografēšanos un gardu saldējumu. Uzņēmums būs parūpējies arī par tiem, kuru viedtālruņi rādīs zemu akumulatora līmeni, sniedzot iespēju to uzlādēt mobilajā saules stacijā. “Compensa” ļaus bērniem iejusties dažādos sapņu tēlos, piedāvājot sejas apgleznošanu. Kopā ar “Citadele” ģimenes varēs kļūt par pasākuma zvaigznēm, radot elpu aizraujošus video. Savukārt Baltijas Apdrošināšanas Nama radošajā darbnīcā ikviens varēs izveidot sev vēlamu piekariņu. Azartiskākie sacīkšu mīļi varēs izmēģināt savas spējas profesionālā auto sacīkšu simulatorā vai doties trasē pa autocentru, sacenšoties ar tālvadības auto.  Dažādas pārsteiguma balvas klātesošajiem būs sarūpējusi “Luminor” banka, savukārt par pilniem vēderiem un paēdušiem cilvēkiem rūpēsies Bosa Burgers.

Līdztekus atraktīviem pārsteigumiem un aktivitātēm, bērnu vecākiem tiks piedāvāta iespēja apskatīt, izmēģināt un saņemt profesionālu speciālistu konsultāciju par Nissan, Renault un Dacia jaunākajiem modeļiem. Testa braucienos būs iespēja izmēģināt jaunākos Nissan, Renault un Dacia modeļus, tostarp jauno Renault Austral, elektrificēto Nissan X-Trail, kā arī “Latvijas Ģimenes Auto 2023” – Dacia Jogger, kurš būs pieejams komplektācijā ar “Sleep” pakotni, kas auto pāris minūšu laikā pārvērš dzīvoklī brīvā dabā.

Pasākumu vadīs un uz ģimeniski jestrām aktivitātēm aicinās Aivis Ceriņš. Ieeja “Norde Ģimenes diena 2023” ir bez maksas.

SIA “Norde” ir viens no vadošajiem Latvijas auto tirdzniecības uzņēmumiem, kas ir oficiālais Nissan, Renault un Dacia pārstāvis. “Norde” kā ģimenes uzņēmums ar pasaules elpu jau vairāk nekā 30 gadus īsteno rūpīgi pārdomātu darbības stratēģiju, vienlaicīgi nodrošinot gan automašīnu tirdzniecību, gan pēcpārdošanas apkalpošanu. Uzņēmuma ikgadējā tradīcija “Norde Ģimenes diena” ik reizi vienkopus pulcē vairākus simtus lielu un mazu dalībnieku, sniedzot iespēju piedalīties radošajās darbnīcās, doties testa braucienos ar jaunākajiem Nissan, Renault un Dacia auto modeļiem, kā arī kopīgi pavadīt aizraujošu laiku ģimeniskās aktivitātēs.

Informējam, ka pasākuma laikā tiks veikta fotografēšana un filmēšana. Iegūtie materiāli var tikt ievietoti organizatora mājas lapā, sociālajos tīklos, drukātajos materiālos, kā arī izmantoti mārketinga aktivitātēs.