SIA NORDE / Jaunumi

VISAS AKCIJAS

Arhīvs: 2024 2023 2022 2021 2020 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006

  • NISSAN ARIYA, X-TRAIL, QASHQAI E-POWER VERSIJA UN JUKE HIBRĪDA VERSIJA SAŅEM AUGSTĀKO – 5 ZVAIGŽŅU – EURO NCAP DROŠĪBAS NOVĒRTĒJUMU

    NISSAN ARIYA, X-TRAIL, QASHQAI E-POWER VERSIJA UN JUKE HIBRĪDA VERSIJA SAŅEM AUGSTĀKO – 5 ZVAIGŽŅU – EURO NCAP DROŠĪBAS NOVĒRTĒJUMU

    100% elektriskās Nissan ARIYA un X-Trail ar e-POWER tehnoloģiju augstais drošības novērtējums vēlreiz apliecina Nissan apņemšanos rūpēties par drošību.

    Uzzināt vairāk

  • ATKLĀTS PILNĪGI JAUNAIS NISSAN X-TRAIL

    ATKLĀTS PILNĪGI JAUNAIS NISSAN X-TRAIL

    Izteiksmīgs un moderns dizains ar modernām tehnoloģijām. Elektroautomobiļiem raksturīgas braukšanas sajūtas, ko nodrošina e-POWER. Novatoriska divu motoru e-4ORCE pilnpiedziņas sistēma.

    Uzzināt vairāk

  • Qashqai e-POWER – Nissan piedāvā unikālu, elektrificētu piedziņu savā segmentu definējošajā krosoverā

    Qashqai e-POWER – Nissan piedāvā unikālu, elektrificētu piedziņu savā segmentu definējošajā krosoverā

    Nissan pirmo reizi Eiropā ievieš savu inovatvo e-POWER piedziņas sistēmu, un jaunais Qashqai būs pirmais modelis, kas aprīkots ar šo unikālo spēka piedziņu.

    Uzzināt vairāk

  • Nissan Ariya iepriekšpasūtīšana Latvijā ir sākusies

    Nissan Ariya iepriekšpasūtīšana Latvijā ir sākusies

    Nissan Ariya ir trešais elektroauto no japāņu ražotāja un tā iepriekšpasūtīšana Latvijā ir sākusies no 20. aprīļa. To varēs klātienē aplūkot Nissan stendā izstādē “Auto 2022”, kurā tiks prezentēti gan jaunais Nissan Ariya, gan Baltijā vispopulārākais elektroautomobilis Nissan Leaf.

    Uzzināt vairāk

  • Nissan turpina virzību pretim elektrificētai nākotnei

    Nissan turpina virzību pretim elektrificētai nākotnei

    Nissan ir noteicis stingru virzību pretim ilgtspējīgai nākotnei un nostiprina savu pozīciju Eiropas tirgū, prezentējot 6 elektrificētu automobiļu modeļu klāstu, kas sagaidāms jau šovasar.

    Uzzināt vairāk

  • Jaunais Qashqai ar inovatīvo e-POWER piedziņu

    Jaunais Qashqai ar inovatīvo e-POWER piedziņu

    Nissan pirmo reizi Eiropā ievieš savu inovatvo e-POWER piedziņas sistēmu, un jaunais Qashqai būs pirmais modelis, kas aprīkots ar šo unikālo spēka piedziņu. Ekskluzīvā e-POWER sistēma ir Nissan viedās mobilitātes stratēģijas galvenā sastāvdaļa un unikāla pieeja elektrifikācijai, padarot ikdienu braukšanu gan patīkamu, gan efektīvu.

    Uzzināt vairāk

  • Jaunais Nissan Juke Hybrid

    Jaunais Nissan Juke Hybrid

    Nissan ikoniskais kompaktais krosovers – Juke – jau drīzumā tiks papildināts ar jaunu spēka piedziņas variantu. Juke klāsts tiks papildināts ar hibrīda spēka piedziņu, kas nodrošinās atsaucīgu veiktspēju apvienojumā ar samazinātu izmešu apjomu un samazinātu degvielas patēriņu.

    Uzzināt vairāk

  • 2022. gadā Nissan LEAF iegūst jaunu spīdumu ar asāku dizainu un progresīvām tehnoloģijām

    2022. gadā Nissan LEAF iegūst jaunu spīdumu ar asāku dizainu un progresīvām tehnoloģijām

    Nissan piešķir svaigu mirdzumu pasaulē pirmajam masveidā ražotajam elektromobilim - LEAF 2022, ikoniskajam modelim, kas piedāvās uzkrītošāku stilu un inovatīvākas tehnoloģijas.

    Uzzināt vairāk

  • Nissan Norde kļuvis par modernāko Nissan salonu Baltijā

    Nissan Norde kļuvis par modernāko Nissan salonu Baltijā

    Kad pienācis laiks iegādāties jaunu automobili un noskatīts kāds no Nissan produktiem, tad jāatceras, ka japāņu zīmola automobiļiem tagad ir jaunas mājas Skanstes ielā.

    Uzzināt vairāk

  • Nissan ir paziņojis par pilnīgi jauna kompakta elektriskā automobiļa laišanu klajā Eiropā

    Nissan ir paziņojis par pilnīgi jauna kompakta elektriskā automobiļa laišanu klajā Eiropā

    Nissan ir paziņojis par pilnīgi jauna kompakta elektriskā automobiļa laišanu klajā Eiropā. Jaunais kompaktais elektroautomobilis aizstās Nissan Micra, un tiks veidots uz alianses jaunās CMF B-EV platformas. Tas būs daļa no jaunā "Alliance 2030" plāna, kurā lielākā uzmanība tiks veltīta elektroautomobiļiem un savienotai mobilitātei.

    Uzzināt vairāk