Nissan Primastar izgājis atjaunošanas kursu / SIA NORDE / Jaunumi

Nissan Primastar izgājis atjaunošanas kursu

Rudenī mūsu tirgū nonāks atjaunotais Nissan Primastar. Modeļa atjaunošanas gaitā galvenais uzsvars likts uz automašīnas īpašību un izvēles iespēju pilnveidošanu.

No ārienē veiktajām izmaiņām vislabāk pamanāmi jaunā dizaina bamperi un priekšējie lukturi, kā arī lielāka krāsu izvēle. Nelieli pilnveidojumi veikti arī automašīnas interjerā. Tomēr svarīgākie jauninājumi ir modeļu izvēles iespēju paplašināšana, kā arī jaunie un spēcīgākie dzinēji.

Tagad Primastar dzinēji atbilst visām EURO - 4 normām. Līdzšinējā 1.9 dīzeļdzinēja vietā stājies 2.0 dCi dzinējs, kurš par savu priekšgājēju ir līdz 10 kW jaudīgāks un ar 50 Nm lielāku griezes momentu. 2.5 dCi dzinēja jauda izaugusi līdz 107 kW un griezes moments – līdz pat 320 Nm. Turklāt tagad 2.5 dCi dzinēji pieejami kā kravas mikroautobusiem, tā arī kombi modeļiem. Bez tam tagad visiem kravas mikroautobusiem ir sešpakāpju manuālā pārnesumkārba un drošības interesēs iespējams pasūtīt ESP.

Kravas mikroautobusiem iespējama izvēle starp aizmugures durvīm un lūku ar logiem vai bez logiem. Ja ir vēlēšanās, var pievienot arī sānu logus. Attiecībā uz kombi modeļiem svarīgākā izmaiņa ir sortimentam pievienotais sešvietīgais modelis.