Prestiža klases apvidus automašīna ir klāt / SIA NORDE / Jaunumi

Prestiža klases apvidus automašīna ir klāt

Šogad aprit 55 gadi kopš Nissan pirmās apvidus automašīnas dzimšanas. 1951. gadā dienas gaismu ieraudzīja apvidnieks ar nosaukumu - Patrol, kuru sākumā ražoja speciāli Japānas armijai. Šodien Patrol ir kļuvusi par vienu no pasaulē pazīstamākajām apvidus automašīnām, bet Nissan – par apvidus automašīnu ražotāju ar vislielāko piedāvājumu uz visas planētas.

Atzīmējot šo jubileju, Nissan tirgū laiž ierobežotā daudzumā izgatavoto Pathfinder īpašo modeli, kuram dotais nosaukums STATUS 55 sevī apvieno Nissan 4x4 gadadienu un jaunā prestiža klases apvidnieka piedzimšanu. Elites modeļa aprīkojums ir ar plašu vērienu - krāsaina atpakaļgaitas kamera, biksenona lukturi, DVD navigācijas sistēma, iedarbināšana bez atslēgas, MP3 skaņu sistēma, ādas salons, bluetooth tālruņa sistēma, unikāls hroma dizains, utt.

Pathfinder modeļu klāsta jaunā spices versija STATUS 55 sevī slēpj ļoti labas apvidus automašīnas spējas, greznu un funkcionālu iekšpusi, varenu ārpusi un spēcīgu dzinēju. Tā ir automašīna, kuras radīšanā 4x4 segmenta neapstrīdamais līderis Nissan koncentrējis visu savu pusgadsimtu ilgo offroad pieredzes un tradīciju bagāžu.