350Z labāks par iepriekšējo / SIA NORDE / Jaunumi

350Z labāks par iepriekšējo

Nissan leģendārā sporta kupeja 350Z ir tikusi pie kārtējās balvas savā bagātīgajā kausu krājumā. Žurnāls "Japanese Performance Car" ir nosaucis Nissan 350Z par 2007. gada labāko Japānas sporta automašīnu.

Nissan 350Z atkal ir pārliecinoši apsteidzis savus konkurentus Mitsubishi EVO IX, Subaru Impreza un Mazda RX-8, saņemot īpašu uzslavu par savu stilīgo izskatu, bagātīgo aprīkojuma līmeni un sportiskumu.

"Japanese Performance Car" redaktors Kriss Rīss (Chris Rees) komentēja: “Nissan 350Z ideāli apvieno sevī visu, kam jāpiemīt īstai sporta mašīnai. Tā ir viena īsta sporta automašīna ar jaudīgu V6 motoru, apbrīnojamu dinamiku, precīzu stūres sajūtu un ārkārtīgi baudāmu motora skaņu. Turklāt Nissan sporta kupeja ir arī neaprakstāmi skaista, labi aprīkota un tai ir patīkams cenu līmenis. Tā ir pasaulē labākā kupeja ar cenu līdz 30 000.- mārciņu.”

Šī gada laikā Nissan sporta kupeja piedzīvoja arī nelielu atjaunošanu. Motora jauda tika palielināta līdz 300 zirgspēkiem, jaunu veidolu ieguva auto priekšpuse un aizmugure. Arī auto salonā tika veikti nelieli uzlabojumi: tika palielināts novietņu skaits, pievienots ātruma jūtīgs stūres pastiprinātājs un bluetooth sistēma. Aprīkojuma sarakstā tagad ir arī navigācijas iekārta.