Nissan VQ dzinējs saņem Wards balvu un ir atzīts par vienu no 10 labākajiem dzinējiem / SIA NORDE / Jaunumi

Nissan VQ dzinējs saņem Wards balvu un ir atzīts par vienu no 10 labākajiem dzinējiem

"Wards Communication Inc." jau 13. gadu pēc kārtas Nissan 3,5 litru VQ V6 dzinēju iekļauj gadskārtējā "Wards 10" labāko dzinēju sarakstā. Tas ir vienīgais dzinējs, kas šajā sarakstā ir iekļauts katru gadu kopš balvas ieviešanas.

Jaunais ceturtās paaudzes VQ sērijas 24 vārstu 3,5 litru DOCH V6 dzinējs, kas izgatavots Nissan ražotnēs Ivaki (Japāna) un Dečerdā (Tenesija, ASV), tiek piedāvāts tādos Nissan un Infinity spēkratos kā Nissan Murano un 350Z, kā arī vairākos Infiniti modeļos.

Ceturtās paaudzes VQ sērijas V6 ir būtiski uzlabots. Aptuveni 80 procenti tā galveno detaļu ir pilnībā pārstrādātas. Jaunajam dzinējam ir nozīmīgs jaudas palielinājums salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes VQ, patīkama dzinēja skaņa, uzlabota gāzu izplūde un ieviests daudz ekonomiskāks degvielas patēriņš.

Par "Wards Communications"

"Wards Communications" ir pasaulē vadošais auto industrijas ziņu, datu un analīžu sniedzējs, kas gandrīz 80 gadu garumā apmierina auto industrijas pieprasījumu pēc jaunākās informācijas. "Ward’s Auto World" (latviski - Wards auto pasaule) ir ikmēneša žurnāls, kas visā pasaulē sniedz jaunāko informāciju vairāk kā 68 000 autorūpniecības profesionāļu. Informatīvais biļetens "Ward’s Engine & Vehicle Technology Update" (latviski - Wards jaunumi par dzinēju un automašīnu tehnoloģijām), kurš iznāk divas reizes mēnesī, analizē jaunākos sasniegumus inženierzinātnē un sniedz informāciju par tehniskiem jautājumiem