Nissan Note taupīgākais auto 2006 / SIA NORDE / Jaunumi

Nissan Note taupīgākais auto 2006

Latvijā organizētajā Gada auto konkursā Nissan NOTE ieguva titulu „Taupīgākais gada auto 2006”. Turklāt NOTE veiksmīgi parādīja sevi arī Lietuvas Gada auto konkursā, iegūstot godpilno otro vietu aiz Ford S-Max, kurš ieguvis Eiropas Gada auto titulu, tādējādi apsteidzot gan Honda Civic un Seat Leon, gan visus citus pagājušā gada jaunos modeļus.

 

Nissan NOTE ir pirmais no trim dažādiem modeļiem, kas nomaina gadiem ilgi lielu popularitāti baudījušo Almera. NOTE kā savu segmentu šķeļoša automašīna ir veidota tā, lai piesaistītu braucējus, kuriem parasta ģimenes automašīna šķiet pārāk konservatīva. NOTE galvenās pazīmes ir iedvesmojošs un drosmīgs ārējais dizains, universālam raksturīga funkcionalitāte un sedana piedāvātais dinamiskas braukšanas piedzīvojums.

Latvijas un Lietuvas Gada auto konkursos Nissan ir bijis veiksmīgs arī agrāk. Tā titulu „Latvijas Gada auto 2002” ieguva novatoriskais Nissan Primera. Turpretī leģendārā sporta kupeja Nissan 350Z labākās sporta automašīnas titulu ieguva 2003. un 2004. gadā. Nissan modeļi Patrol un Pathfinder ir ieguvuši labākās apvidus automašīnas titulus Lietuvā un Latvijā.