Nissan Qashqai - drošākais savā kategorijā / SIA NORDE / Jaunumi

Nissan Qashqai - drošākais savā kategorijā

Nissan Qashqai ieguvis visu laiku labāko rezultātu Euro NCAP drošības testā.


Nissan Qashqai ieguvis rekordlielu punktu skaitu "Euro NCAP" (Eiropas jauno automašīnu novērtēšanas programmā) pieaugušo pasažieru drošības testā - maksimālo - piecu zvaigžņu novērtējumu.





Nissan Qashqai, kas parādījies tirdzniecībā tikai šī gada sākumā, tika novērtēts ar maksimālo punktu skaitu – 37 punktiem neatkarīgās auto drošības pārbaudes veikšanas organizācijas testā, iegūstot maksimālo rezultātu gan par priekšas, gan par sānu trieciena rezultātiem, gan par drošības jostu lietošanas atgādinājumu. Nissan Qashqai ieguvis arī ļoti labu novērtējumu bērnu drošības pārbaudē – četras no piecām iespējamajām zvaigznēm. Līdz šim neviens auto mazo ģimenes auto kategorijā nav ieguvis piecas zvaigznes. Gājēju aizsardzībā Nissan Qashqai saņēma divas zvaigznes, tikpat, cik vairums no Euro NCAP testētajām automašīnām. Lai iegūtu trešo zvaigzni, pietrūka tikai 0.38 punktu. Jāatzīst arī, ka līdz šim neviens šīs kategorijas auto nav ieguvis maksimālo – četru zvaigžņu novērtējumu.

„Nissan Qashqai ir dinamisks un kompakts crossovers, kas piedāvā labākās no tradicionālo ģimenes auto īpašībām, apvienojot tās ar 4x4 praktiskumu un iespējām”, saka Braiens Karolins – „Nissan Europe” tirdzniecības un mārketinga viceprezidents. „Tagad es esmu priecīgs paziņot, ka Qashqai ir arī viens no drošākajiem automobiļiem.”

Vairāk informācijas par Nissan Qashqai drošības testu varat iegūt šeit