Iepazīsties ar septiņvietīgo Qashqai - Qashqai+2 / SIA NORDE / Jaunumi

Iepazīsties ar septiņvietīgo Qashqai - Qashqai+2

Septiņvietīgais Qashqai - Nissan Qashqai+2

Nissan crossover visjaunākā modeļa nosaukums ir Qashqai+2, kas piedāvā ietilpīgāku un daudzveidīgāku salonu par iepriekšējo, ar diviem papildus sēdekļiem.


Kā saka Nissan Nordic Europe mārketinga vadītājs Henrijs Daums ( Henri Daum), Qashqai+2 ir paredzēts klientiem, kas meklē tradicionālajiem apvidus auto raksturīgo plašumu, ērtumu un funkcionalitāti, taču papildus vēlas atraktīvāku dizainu.


„Ticu, ka septiņvietīgais Qashqai kļūs par tikpat lielu pārdošanas hītu kā iepriekšējais modelis,” sacīja H. Daums un apstiprināja, ka Qashqai+2 Baltijas valstis sasniegs jau šī gada oktobrī.

Qashqai+2 atstarpe starp asīm ir pagarināta par 135 mmun kopgarums tagad ir 4526 mm. Salīdzinājumā ar piecu sēdekļu versiju jaunais modelis ir par 211 mmgarāks un 40 mmaugstāks. Lai arī trešajā sēdekļu rindā būtu pietiekoši daudz telpas galvai, jumta līnija transportlīdzekļa aizmugurē ir pagarināta.


Kā jauninājumus var īpaši minēt vēl lielākus sānu logus transportlīdzekļa aizmugurē, kas trešās rindas pasažieriem rada gaišu un plašu gaisotni. Septiņu sēdekļu versija no piecu sēdekļu versijas atšķiras arī ar aizmugures lūku, ar jaunu, dziļāku logu, jaunas formas aizmugures buferi un raksturīgu, jaunu dekoratīvo režģi transportlīdzekļa priekšpusē.


Qashqai+2 standarta aprīkojumā ietilpst liels jumta logs, kas transportlīdzeklī rada plašumu. Qashqai+2 aprīkojumā ir vairākas elektroniskas vadības sistēmas, piemēram, līkumos bremzēšanas spēku regulējoša ierīce - CBC un nepietiekamas pagriežamības ( understeer) kontroles sistēma - EUC, kas novērš nepietiekamas pagriežamības rašanos.

Qashqai+2 spēka avota izvēlē ietilpst:

1.6 benzīna motors (115 zs/84 kw) – manuālā pārnesumkārba

2.0 benzīna motors (140 zs/103 kw) – manuālā un CVT pārnesumkārba (4 WD modelim)

1.5 dCi dīzeļa motors (106 zs/78 kw) – manuālā pārnesumkārba

2.0 dCi dīzeļa motors (150 zs/110 kw) – manuālā un automātiskā pārnesumkārba (Pieejama 4 WD)