Nissan Qashqai - jauno mākslinieku rokās. / SIA NORDE / Jaunumi

Nissan Qashqai - jauno mākslinieku rokās.

SIA "NORDE" un NISSAN, atbalstot jaunos māksliniekus, ir devusi tiem iespēju izmēģināt pieprasīto un populāro "Latvijas Gada auto 2007" - Nissan Qashqai.



Maija beigās jūs varējāt redzēt populāro dziedātāju Andri Ērgli, izmēģinot Nissan Qashqai pa Latvijas ceļiem un neceļiem, un, kā atzīst pats Andris Ērglis žurnālam "Saldā Dzīve", Nissan Qashqai ir simpātiska automašīna un grants ceļos tā patiešām lieliski turas uz saviem četriem, kā arī ir izmēriem atbilstoši ekonomiska.

Savukārt jūnija sākumā Nissan Qashqai uz 2 nedēļām nokļuva apburošās, jaunās dziedātājas Lienes Šomases rokās, kļūstot tai par uzticamu sabiedroto, traucoties uz koncertiem un pat viņas pirmā solo albuma "Vārdos nepateiktais" prezentāciju. Arī Liene atzīst, ka automašīna ir pievilcīga un ļoti ērta, sievietei lieliski piemērota. Liene saka: "Šī ir viena no retajām automašīnām, pie kuras pieradu uzreiz!"





Arī pašlaik Nissan Qashqai ripo pa Latvijas ceļiem, jo nokļuvis viena laimīgā jauno mūzikas grupu konkursa "Urband Playground" dalībnieka rīcībā, kas Nissan Qashqai atbalstīts norisinājās no šī gada 9. - 12. aprīlim.