NOSKAIDROTS LOTERIJAS ''KAS PAĒDIS, TAS LAIMĪGS!'' GALVENĀS BALVAS NISSAN JUKE UZVARĒTĀJS! / SIA NORDE / Jaunumi

NOSKAIDROTS LOTERIJAS ''KAS PAĒDIS, TAS LAIMĪGS!'' GALVENĀS BALVAS NISSAN JUKE UZVARĒTĀJS!

No šī gada 17. septembra līdz 17. novembrim norisinājās LIDO loterija ''Kas paēdis, tas laimīgs!’’ sadarbībā ar Nissan oficiālo pārstāvi Latvijā – SIA Norde. Lai piedalītos loterijā bija jāietur maltīte jebkurā LIDO restorānā vismaz 4 Ls apmērā, jāreģistrē un jāsaglabā pirkuma čeks. Kopējais akcijas dalībnieku skaits pārsniedza 64000!

Laimīgais uzvarētājs un galvenās balvas – Latvijā populārākā krossovera Nissan Juke ieguvējs tika noskaidrots 17. novembrī Lido Atpūtas centrā - par jaunās automašīnas uzvarētāju kļuva 20 gadīgs madonietis, Rīgas Stradiņa Universitātes medicīnas fakultātes students, topošais ārsts - Dāvis Raščevskis.

Dāvis stāsta, ka loterijai, bija reģistrējis piecus pirkuma čekus. Laimīgais čeks bija par pusdienām, kuras ieturēja kopā ar savu ģimeni. Dāvis uzskata, ka būtiski ir ticēt veiksmei, jo pozitīvs domāšanas veids noved pie pozitīva rezultāta. Līdz šim Dāvis bija Škoda Fabia īpašnieks, bet tagad automašīna visticamāk tiks atdota brālim, jo turpmāk Dāvis brauks tikai ar sportisko krossoveru Nissan Juke.

No sirds sveicam Dāvi Raščevski! Vēlam drošu un patīkamu braukšanu ar

Nissan Juke!


Dāvi sveic Nissan oficiālā pārstāvja Latvijā – SIA ‘’Norde’’ valdes priekšsēdētājs Dainis Bremze.