Norde klientu dienas / SIA NORDE / Jaunumi

Norde klientu dienas

Novembra sākumā, laika apstākļiem lutinot visus pasākuma dalībniekus, sporta kompleksā „333” norisinājās Nissan oficiālā pārstāvja Latvijā „Norde” rīkotās klientu dienas.

Uz pasākumu tika aicināti dažādu nozaru un uzņēmu pārstāvji, lai iepazīstinātu ar jaunākajiem Nissan modeļiem – Jauno Nissan Note un uzlaboto Nissan Leaf, kā arī, lai tuvāk pastāstītu par to priekšrocībām un Nissan Leaf atbalsta programmu, kas ļaus turpmāk unikālo Nissan Leaf elektroauto iegādāties ar īpaši izdevīgiem noteikumiem.

Lai kuplinātu pasākumu un pēc iespējas uzskatāmāk prezentētu jauno automašīnu priekšrocības, tika organizēti dažādi uzdevumi un demonstrēti drošas braukšanas padomi. Tā piemēram, lai demonstrētu Note „drošības vairoga” tehnoloģijas - kustīgu objektu noteikšanas sistēmu un apkārt skata monitoru, automašīnai tikai aizklāti visi logi un autovadītājam bija jāizbrauc noteikts maršruts, izmantojot tikai salona monitoru. Savukārt, lai demonstrētu „aklās zonas” brīdinājuma sistēmu un brīdinājumu par izbraukšanu no savas braukšanas joslas, trasē tika sarīkota īsta intensīvas satiksmes imitācija. Arī pilnībā elektriskais Leaf demonstrēja visas savas priekšrocības un divu dienu intensīvo braukšanu izturēja godam, bez uzlādes. Leaf pārsteidza klātesošos ar braukšanas komfortu, stabilitāti, un uzrāvienu, kas ir vienlīdz pārliecinošs pie jebkura ātruma.

Pateicoties lieliskajiem laika apstākļiem, kopējam pozitīvajam noskaņojumam un apmierinātiem klientiem, pasākums bija patiesi izdevies. Mēs sakām paldies visiem, kas atsaucās, ieradās un palīdzēja, lai šis pasākums varētu notikt! Uz tikšanos nākamajos pasākumos!


Ļoti vērtīgs seminārs. Kolosāla iespēja pašai izbraukt ar Leaf, to novērtēt un nostiprināt savu pārliecību par elektromobīļu priekšrocībām. Arī vēlmi nākotnē tādu iegūt īpašumā.
Paldies!

Kristīne Jansone

SIA „Alardo” valdes priekšsēdētāja

Īpaši gribētos atzīmēt testa braukšanu ar elektromobiļiem - Nissan Leaf, kā arī figūras izpildi „garāžā” ar Nissan Note, kurai tika aizlīmēti visi logi un bija jāorientējas telpā tikai pēc kameras datiem.

Tas bija aizraujošs un neaizmirstams piedzīvojums!

Aleksejs Ņikiforovs

KASKO un OCTA pārdošanas atbalsta nodaļas vadītājs




Note