EKSKLUZĪVA IESPĒJA! / SIA NORDE / Jaunumi

EKSKLUZĪVA IESPĒJA!

Nāciet uz mūsu autosalonu "Norde" no 11. - 14. decembrim un apskatiet pilnīgi jauno nākotnes Nissan Qashqai modeli!

Šajā laikā ikvienam interesentam būs iespēja apskatīt jauno, mūsdienīgo un moderno auto, iejusties - cik ērts un praktisks ir tā salons, uzzināt par visām jaunākajām tehnoloģijām un iepriekšiegādāšanās nosacījumiem!


NĀKAMĀS PAAUDZES NISSAN QASHQAI - ORIĢINĀLAIS KROSOVERS IZGUDROTS NO JAUNA

 

Nissan atklāj pilnīgi jaunu leģendāro krosoveru.

  • Izteiksmīgais dizains apvienojumā ar segmentā vadošajām tehnoloģijām turpina krosoveru pioniera - Nissan Qashqai nepārspēto veiksmes stāstu.
  • Augstākās kvalitātes automobiļa salona dizains, materiāli un specifikācijas.
  • Qashqai tehnoloģiju klāsts krosoveru segmentā ievieš maksimālas ērtības, komfortu un autovadītāja iesaisti.
  • Izcila efektivitāte ar CO2 izmešu apjomu, sākot no tikai 99 g/km.
  • Pārdošanā no 2014. gada februāra.

Šodiena ir krosoveru segmentā nozīmīgākais brīdis pēdējo septiņu gadu laikā. 2007. gadā Nissan laida klajā automobiļa modeli, kas kļuva par krosoveru pionieri, iepriecināja 2 miljonus klientu un drīzumā kļuva par plaši atdarinātu automobili. Šodien šis automobiļa modelis ir izgudrots no jauna.

 

Nākamās paaudzes Qashqai pamatā ir Nissan raksturīgais inovāciju un aizrautības gars, un tas atklāts Londonā, Lielbritānijā, iezīmējot krosoveru otrās paaudzes sākumu. Pārstāvot nelielu, tomēr nozīmīgu Qashqai autovadītāju izlasi visā pasaulē, vairāk nekā 5000 cilvēku iesūtīja attēlus, kuros norādīja labākās tehnoloģiskās inovācijas. Šie attēli tika apkopoti, lai izveidotu pilnīgi jauno Qashqai, un šodien tā dizains pasaulei tiek prezentēts pirmo reizi.

 

Nissan Qashqai jau sen ir krosoveru tirgus līderis, un kopš 2007. gada ir uzbūvēti vairāk nekā 2 miljoni tā eksemplāru. Automobilis uzrunā gan automobiļu „C" segmenta klientus, kas vēlas vairāk stila, tehnoloģiju un aizrautības, gan ekonomējošos klientus, kas vēlas lielāku efektivitāti. Pilnīgi jaunais Qashqai nostiprinās Nissan līderpozīciju krosoveru segmentā, 2014. gada februārī nonākot pārdošanā noteiktos pasaules tirgos.