Nissan Norde svin 20 gadu jubileju / SIA NORDE / Jaunumi

Nissan Norde svin 20 gadu jubileju

Nissan Norde nosvin uzņēmuma 20 gadu jubileju.

Aizvadītajā nedēļā ar skaļu un jautru ballīti Norde aicināja savus sadabības partnerus un klinetus, lai kopā svinētu uzņēmuma 20 gadu jubileju.
 

Pasākums norisinājās Nissan Norde auto salona telpās, kuras pārvērtās par īstu rudens ražas buķeti, jo līdzīgi kā katru rudeni tiek daudzināta veiksmīga rudens raža, arī Nissan Norde atskatījās uz 20 gados paveikto. Arī viesi bija parūpējušies par pārsteigumiem un dāvanām jubilāram - Norde! Viesus sagaidīja uznēmuma vadītājs Dainis Bremze kopā ar uzņēmuma tradīciju turpinātājiem, līdzīpašniekiem, dēliem Didzi un Gintu.








Savā uzrunā viesiem Dainis Bremze atzina, ka visnozīmīgākie visos 20 gados ir bijuši cilvēki - darbinieki, sadarbības partneri, klienti, jo bez lieliskas komandas un partneru atbalsta uzņēmums nebūtu sasniedzis to, kas ir tagad.

 

 

 

Sveikt jubilārus bija ieradušies arī vairāki starptautiski sadarbības partneri, Nissan zīmola vadītājs Baltijas valstīs Marguss Miks savā runā atzina, ka Norde ir sasniegusi savu pirmo līmeni, un viss vēl ir tikai priekšā. Uzdāvinot piemiņas stūri pie kuras pieturēties ceļā.



Arī Norde kolektīvs uzņēmumam un ka pārsteigumu vadītajam bija sarūpējis visu darbinieku veidotu roku nospiedumu gleznu , kā simbolu, ka komandā ikkatram roka ir jāpieliek, lai lielais darbs uz priekšu iet. Noslēdzot gleznu arī Dainis atstāja savu rokas nospiedumu gleznā.




 

Mazliet mistisku vakara noskaņu pasākumam piešķīra burvju mākslinieks Robijs Trankalis, bārmeņu šovi un numerologa konsultācijas, jo izvēlētais datums sakrīta ar visu svēto nakti, jeb Halloween svinēšanu. Par vakara muzikālo daļu rūpējās dziedošais aktieris Varis Vētra un Latvijas estrādes dīva Samanta Tīna.







 

Pasākuma ietvaros jubileju svinēja arī mākslas galerija Nissan Norde, kurai aprit jau 5 gadi, tādēļ pasākuma ietvaros svinīgi tika atklāta retrospektīva izstāde, kas ļāva atskatīties uz 5 gadu laikā paveikto. Izstādē piedalās mākslinieki Andris Zegners, Rihards Delvers, Sanita Paegle, Igors Dobičins, Rolands Gross, Zoja Geraskina, Tālivaldis Mizikants, Ieva Muzikante.



Viesu izpildījumā, skanot "daudz baltu dieniņu" dziesmai tika sagriezts arī svētku kliņģeris.




Vakara izskaņa piezagās tikai uz rīta pusi, jo jestrā ballītē DJ Carlo pavādībā viesi dejoja, dziedāja, piedalījās viktorīnās un lieliski nosvinēja jubileju, kuru ar jaukām atmiņām noteikti atcerēsies vēl ilgi.