Nissan Norde Ģimenes diena 2016 / SIA NORDE / Jaunumi

Nissan Norde Ģimenes diena 2016

Septembra pēdejā sestdienā notika jau par tradīciju kļuvis pasākums „Nissan Norde ģimenes diena“,kad  visas dienas garumā, lieli un mazi bērni, vecāki, draugi un visi interesenti tika aicināti kopā svinēt Ģimenes dienu, kuru krāsainu darīja burvju triki, sacensības, radošās darbnīcas un dažādas jautras nodarbes. 

Autocentrā Nissan Norde  Ģimenes diena jau ir kļuvusi par skaistu tradīciju, tādēļ arī šogad tika sarūpēta interesanta svētku programma, kas iepriecināja ikvienu viesi.

Jau no paša rīta, atklājot F1 formulas sacensības sadarbībā ar Latakko, tika uzstādīti nopietni rezultāti, kas pasākuma izskaņā vainagojās ar uzvarētājiem un balvām no atbalstītāja.

Ļoti kuplu klausītāju skaitu pulcēja dziesminieks Jēkabs Nīmanis, kurš kopā ar bērniem dziedāja dziesmas no multfilmu cikla „Lupatiņi“.

Nebijusi atrakcija bērniem, Norde pēcpārdošanas sarūpētais pārsteigums – ekskursija bērniem – „kas notiek autoservisā?“, kurā tika demonstrētas iekārtas un automašīnu remontu gaita.

Pasākumu raibu darīja, gan Burvju triki, gan karikatūrista zīmējumi sadarbībā ar apdrošinātaju If.

Radošās darbnīcas sadarbībā ar „Silueti“ pat izveidoja krietnu darboties gribētāju rindu.

Kamēr bērni dauzījās, kungiem bija iespēja pievērsties tehniskām lietām – uzzināt visu par elektroautomobiļiem, ko laipni skaidroja Bezizmešu mobilitātes atbalsta biedrības pārstāvji, vai šajā dienā bez maksas veikt sava spēkrata defektāciju.

Visus čaklos pasākuma dalībniekus jauniem spēkiem uzlādēja karsta zupa, saldumi, un karstie dzērieni.

Pasākumu atbalsta Latakko, apdrošināšana „If“, Nissan Finance, radošās darbnīcas „Silueti“, kafejnīca „Pikniks“, Beziznešu mobilitātes atbalsta biedrība, AV transports. 

Paldies visiem, kas piedalījās un piepildīja šo dienu ar prieku, smiekliem un labām emocijām!

Uz tikšanos nākamgad!