Nissan Navara kļuvis par vispārdotāko pikapu Eiropā / SIA NORDE / Jaunumi

Nissan Navara kļuvis par vispārdotāko pikapu Eiropā

Pēc pērnā gada tirdzniecības rezultātiem, Nissan Navara kļuvis par vispārdotāko pikapu Eiropā. Pēc japāņu kompānijas datiem, Eiropā 2006.gadā realizēti 45 200 tamlīdzīgu spēkratu, kas ir 25 procenti no Eiropas pikapu tirgus.

Līdztekus lielajai popularitātei pircēju vidū, Navara atkārtoti ir ieguvis dažādu ekspertu piešķirtus titulus. Automašīna, kura bauda kulta modeļa statusu, ir izvēlēta par 2006. gada labāko pikapu Krievijā, vairāki cienījami Eiropas auto žurnāli ir izvēlējuši Navara par labāko pikapu un dzīvesstila automašīnu jau pēdējos trīs gadus pēc kārtas.

Viens no Nissan Navara panākumu noslēpumiem ir ražotāja, ar pasaulē lielāko apvidus auto izvēli, 70 gadu ilgā pieredze pikapu ražošanā. Otrs nozīmīgs faktors noteikti ir automašīnas novatoriskā koncepcija kopā ar līdz šim segmentā neredzēta aprīkojuma klāstu. Parasti tikai ekskluzīvās automašīnās sastopamais aprīkojums padara Nissan Navara par savas klases prestižāko pārstāvi. Automašīnas aprīkojumā citu starpā ietilpst automātiskā pārnesumkārba, no stūres vadāma kruīza kontrole, divzonu klimata kontroles ierīce, uz DVD balstīta satelītnavigācijas sistēma, Bluetooth tālruņa sistēma, logu tīrītāji ar nokrišņu sensoru, elektriski regulējami sēdekļi ar ādas polsteriem, no stūres vadāma augstas klases audiosistēma, u.c.

Ja tas viss vēl šķiet par maz, pašpārliecību vairo automašīnas jauda. Nissan Navara ir visjaudīgākais pārstāvis savā klasē, automašīnas jaudīgais motors nodrošina Navara labākos veiktspējas, ieskrējiena un maksimālā ātruma rādītājus segmentā.