Nissan paziņo par izmaiņām Nissan Nordic Europe augstākajā vadībā / SIA NORDE / Jaunumi

Nissan paziņo par izmaiņām Nissan Nordic Europe augstākajā vadībā

  • Džordi Vila (Jordi Vila) – esošais Nissan Nordic Europe rīkotājdirektors (Managing Director) ir iecelts par Nissan Europe pārdošanas nodaļas viceprezidentu (Vice President, Sales, Nissan Europe).
  • Roberts Lujāns (Robert Lujan) ir iecelts par Nissan Nordic Europe rīkotājdirektoru (Managing Director).

 

26.04.2017.  Džordi Vila (Jordi Vila), kurš šobrīd ir Nissan Nordic Europe rīkotājdirektors (Managing Director), no 2017. gada 1. maija kļūs par Nissan Europe pārdošanas nodaļas viceprezidentu (Vice President, Sales, Nissan Europe).

 

Savā jaunajā amatā Džordi Vila (Jordi Vila) atbildēs par pārdošanas komandas vadību, kā arī Nissan Europe peļņas, pārdošanas apjoma un tirgus daļas pieauguma veicināšanu.

 

Džordi Vila (Jordi Vila) pievienojās Nissan 1989. gadā, kā NMISA eksporta/reģiona vadītājs (Export/Area Manager). Kopš tā laika viņš Nissan ir ieņēmis dažādus ar pārdošanu un mārketingu saistītus amatus visā Eiropā. Viņš kļuva par Nissan Nordic Europe rīkotājdirektoru 2015. gadā, un viņa vadībā iepriekšējā finanšu gadā šajā reģionā tika sasniegts rekordliels pārdošanas apjoms un peļņa. Džordi Vila (Jordi Vila) jaunā darba vieta atradīsies Rollē, Šveicē, un viņa tiešais vadītājs būs Nissan Europe pārdošanas un mārketinga nodaļas vecākais viceprezidents (SVP S&M, Nissan Europe) – Felipe Sajārs (Philippe Saillard).

 

Roberts Lujāns (Robert Lujan), kurš šobrīd ir Nissan vieglo komercautomobiļu nodaļas ģenerāldirektors (Division General Manager, Light Commercial Vehicle (LCV)) Eiropā, pārņems Nissan Nordic Europe rīkotājdirektora amata pienākumus no Džordi Vilas (Jordi Vila).

 

Roberts Lujāns (Robert Lujan) sāka strādāt Nissan 2007. gadā un pirms viņš globāla uzdevuma ietvaros tika nosūtīts uz Japānu, kur bija viens no vadošajiem Nissan elektroautomobiļu programmas darbiniekiem, viņš ieņēma dažādus vadošus amatus organizācijas Eiropas atzarā.

 

Viņam ir bijusi būtiska loma Nissan Europe tirdzniecības snieguma un plānošanas kultūras attīstībā un veicināšanā, un 2016. finanšu gadā Nissan vieglo komercautomobiļu nodaļai Eiropā pirmo reizi bija konsolidētā darbības peļņa.

 

Roberta Lujāna (Robert Lujan) jaunā darba vieta atradīsies Helsinkos, Somijā, un viņa tiešais vadītājs būs Nissan Europe pārdošanas un mārketinga nodaļas vecākais viceprezidents (SVP S&M, Nissan Europe) – Felipe Sajārs (Philippe Saillard).

 

Mēs pateicamies Džordi Vila (Jordi Vila) par darbu, ko viņš ir ieguldījis Nissan Nordic Europe, par aizrautību un rezultātiem, kurus viņš palīdzēja sasniegt Nissan Nordic Europe, un sveicam Robertu Lujānu (Robert Lujan) ar jauno amatu.