NISSAN LEAF ĪPAŠAIS PIEDĀVĀJUMS! / all / SIA NORDE / Pircejiem

NISSAN LEAF ĪPAŠAIS PIEDĀVĀJUMS!

Offer detail

ĪPAŠS LOJALITĀTES PIEDĀVĀJUMS!

Ja Jūs esat Nissan automobiļa īpašnieks un esat reģistrējies You+Nissan portālā, papildus šim īpašajam piedāvājumam, iegādājoties Nissan LEAF, Jūs varat saņemt arī īpašu lojalitātes piedāvājumu – 400 € kuponu Nissan oriģinālajiem aksesuāriem bez maksas.

"Atrodiet sev piemērotāko Nissan LEAF. Pilnīgi elektrisks automobilis, kas aprīkots ar jaunākajām tehnoloģijām kā e-Pedal™ un moderno autovadītāja braukšanas palīgsistēmas tehnoloģiju ProPILOT**, ļaujot izbaudīt braukšanas prieku ik reizi. Izvēlieties Nissan LEAF ar nobraucamo attālumu līdz 270 km (WLTP)*** vai arī Nissan LEAF e+ versiju ar jaudu līz 214 ZS un nobraucamo attālumu līdz 385 km (WLTP).***
Ikdienā braukšana ar elektroautomobili izmaksā aptuveni 2 € / 100 км. Kā arī Jums ir iespēja apbraukt satiksmes sastrēgumus, izmantojot sabiedriskā transporta braukšanas joslas, kā arī izmantot bezmaksas autostāvvietas iespējas Rīgā.

Attēliem ir ilustrējoša nozīme. Piedāvājums ir spēkā līdz 31.12.2019., tas nav kombinējams ar citiem piedāvājumiem, izņemot You+Nissan lojalitātes piedāvājumu. You+Nissan lojalitātes piedāvājums – 400 € kupons Nissan oriģinālajiem aksesuāriem bez maksas, ir pieejams papildus Nissan LEAF īpašajam piedāvājumam esošajiem Nissan automobiļu īpašniekiem (privātpersonām), kas ir reģistrējušies You+Nissan portālā. Plašāka informācija par lojalitātes piedāvājumu ir pieejama You+Nissan portālā: www.nissan.lv/you+.
*5 gadu / 100 000 km (atkarībā no tā, kas iestājas pirmais) garantija sastāv no 3 gadu / 100 000 km ražotāja garantijas un 2 gadu Nissan 5 ★ pagarinātās garantijas, kuru kā apdrošināšanas pakalpojumu piedāvā Nissan International Insurance Limited. Pilnu informāciju par garantijas segumu un Nissan 5 ★ pagarinātās garantijas noteikumus un nosacījumus Jūs varat saņemt pie sava Nissan dīlera. Plašāka informācija pieejama: www.nissan.lv.